English  Malay  
a

RM90.00

Product Details:


Sesuai untuk:
• Rambut Lelaki yang berbintik botak nipis
• Wanita yang mengalami penipisan rambut
• Penghidap Alopecia
• Lelaki dan Wanita yang memakai rambut palsu - untuk menutup kawasan di mana potongan rambut bergabung dengan kulit kepala untuk memberikan penampilan semula jadi pada potongan rambut. Terutamanya, di bahagian dahi

Nu - Hair adalah produk penyembur unik pada rambut (BUKAN cat semburan rambut) dengan serta-merta menyembunyikan kepala yang botak dan penipisan rambut. Semburan pada rambut ini terdiri daripada serat kecil yang meniru folikel rambut sebenar. Nu Hair sangat sesuai untuk menutup botak, penipisan rambut, atau penumpahan dari tahap ringan hingga sederhana. Hanya semburan Nu Hair ke atas kulit kepala untuk lebih tebal, kepala penuh rambut dengan serta-merta!
Semburan rambut baru dari 21st Century yang dipertingkatkan kualiti dan memberi kesan yang menakjubkan bukan sahaja memastikan rambut kelihatan semula jadi tetapi juga kelihatan kekal.
Malah, anda juga boleh menyikat untuk seratakan dengan rambut anda dan tiada sesiapa dapat melihat perbezaannya. Semburan NU-HAIR yang mengalir dengan lancar dan tidak tersumbat terbukti berkesan sehingga ke semburan terakhir! Produk NU-HAIR adalah untuk lelaki dan wanita. Ia merupakan cara yang ideal dan selamat untuk menyembunyikan kepala botak, garis rambut yang surut dan penipisan rambut!

Hanya dengan warna hitam 


Tambahkan ke Keranjang:

  • Berat Pengiriman: 1pon
  • Diproduksi Oleh: 21st Century Healthcare Inc.