English  Malay  
a

MilkoVite, Chocolate flavour, Children's Health Drink, 290g

RM28.25

Product Details:


Menurut WORLD HEALTH ORGANISATION dalam laporan yang dilakukan pada tahun 1996, masalah sebenar di kalangan kanak-kanak adalah kekurangan zat makanan - terutamanya kekurangan nutrien mikro (kekurangan vitamin, mineral, dan asid amino penting). Kekurangan zat makanan dalam badan kanak-kanak menghalang pertumbuhan dan menghalang fungsi penting mereka.

Kekurangan akses kepada makanan yang sangat berkhasiat, terutama dengan kenaikan harga makanan, adalah penyebab malnutrisi yang biasa. Faktor lain adalah amalan pemakanan yang tidak baik, penyusuan yang tidak mencukupi, penawaran makanan yang salah atau tidak sesuai dan memberi makanan yang tidak mengandungi khasiat kepada kanak-kanak.

Kanak-kanak yang kekurangan zat makanan boleh dirawat di rumah dengan "makanan terapi yang sedia untuk digunakan". Makanan ini memastikan bahawa kanak-kanak memperoleh nutrisi yang baik yang penting untuk ketahanan hidup, pertumbuhan fizikal, perkembangan mental, prestasi, produktiviti, kesihatan, dan kesejahteraan sepanjang hayat mereka - dari peringkat awal perkembangan janin sehingga bayi, kanak-kanak, remaja dan sehingga dewasa.

21ST Century HealthCare USA telah menghasilkan MILKOVITE. Minuman coklat yang enak & berkhasiat yang diperkaya dengan Kalsium, DHA, Asid Folik & Multivitamin. Diformulasikan untuk kanak-kanak yang berumur satu tahun dan ke atas. Kerana ramuannya yang banyak, ia sangat bermanfaat untuk perkembangan fizikal & mental. MilkoVite adalah formula makanan terapi yang sedia untuk digunakan khas untuk kanak-kanak. Ia boleh diambil setiap hari untuk manfaat maksimum.
  


Tambahkan ke Keranjang:

  • Berat Pengiriman: 1pon
  • Diproduksi Oleh: 21st Century Healthcare Inc.